Perfumeria i neteja a Sant Cugat del Vallès

Productos de limpieza e higiene para el hogar. Artículos de belleza.

 

Productes de neteja per la llar

Amb Tot-Bo casa teva estarà sempre lluenta i en perfectes condicions higièniques. A la nostra botiga posem al teu abast la més àmplia oferta d'utensilis i productes de neteja a Sant Cugat del Vallès, amb la qualitat de primeres marques al millor preu. Neta i desinfecta sense que la teva butxaca es ressenti.

 

Al nostre supermercat a Sant Cugat del Vallès trobaràs productes de neteja per tot tipus de superfícies i usos. Tenim articles per netejar banys, cuines, sòls, vidres o fogons; per desgreixar el forn, eliminar la calç de la dutxa, abrillantar l'aigüera o facilitar el planxat de la roba. També tenim útils per facilitar els treballs de neteja, com a escombres, recollidors, fregadora, galledes per l'aigua, baietes, guants o bosses d'escombraries. No dubtis a consultar-nos.

 

 

Perfumeria, higiene i bellesa

A Tot-Bo t'ajudem a tenir cura com et mereixes. Com a professionals de la venda de productes d'higiene i bellesa a Sant Cugat del Vallès, tenim tot el que necessites per cuidar el teu cos dels peus al cap. Sempre amb referències de primeres marques del sector, perquè creiem que la qualitat ha de ser la primera cosa, que no hi ha millor inversió que un mateix.

 

Al nostre supermercat t'apropem una exclusiva selecció de productes d'higiene i bellesa a Sant Cugat del Vallès, amb formulacions específiques per cada tipus de pell (seca, grassa, madura..) i pèl (tenyit, trencadís, sense volum...). Disposem de cremes facials i corporals, protectors solars, xampús, mascaretes, gels fixadors o tractaments pel cabell. Consulta el nostre catàleg i descobreix tot el que podem oferir-te.

 

 

Productes de neteja

Productes d'higiene i bellesa

Tot-Bo
Rambla Can Mora, 9
08172 Sant Cugat del Vallès (Barcelona)
Telèfon:93 675 42 01
totbo@totbo.com
servei a domicili