Supermercat a Sant Cugat del Vallès

Supermercat a Sant Cugat del Vallès amb aliments selectes

El nostre supermercat a Sant Cugat del Vallès és tot el que busca un paladar gourmet.

Benvingut a Tot-Bo, el teu supermercat a Sant Cugat del Vallès desde fa més de 20 anys. Som un comerç de proximitat que ha renovat el concepte de botiga de barri tradicional per crear un espai exclusiu al qual la qualitat és la premissa que identifica cadascun dels productes que posem a la venda. Treballem per oferir-te el millor de les millors marques.

A Tot-Bo apostem per oferir-te aliments selectes, que embriaguen amb la seva aroma i sedueixen amb el seu gust. Tenim referències de primera qualitat en fruites i verdures, formatges i embotits, làctics, aperitius, conserves, salses, plats preparats, dolços o begudes. Un ampli catàleg de productes que marca la diferència gràcies a l'exclusiva selecció de proveïdors que hem aconseguit reunir.

A més a més, d'aliments gourmet, al nostre supermercat a Sant Cugat del Vallès trobaràs productes de neteja per la llar i una completa secció de perfumeria, amb articles d'higiene i bellesa. Una oferta que segueix els mateixos estàndards de qualitat que desde fa dues dècades tenim a Tot-Bo. Vine a conèixer i descobreix. Estem a la zona centre.

supermercats Sant Cugat del Vallès
supermercat Sant Cugat Vallès
supermercats Sant Cugat Vallès
Tot-Bo
Rambla Can Mora, 9
08172 Sant Cugat del Vallès (Barcelona)
Telèfon:93 675 42 01
totbo@totbo.com
servei a domicili