A inicis dels anys vuitanta dos santcugatencs, Pablo i Àurea aixequen la persiana de la Fruiteria Pablo i Àurea. Una cuidada botiga de fruita i verdura a l’avinguda de Lluís Companys de Sant Cugat. Amb esforç diari i un producte de qualitat escollit personalment pel Pablo i l’Àurea, la botiga creix i pocs anys més tard es trasllada al barri de Sant Gervasi, a Barcelona. I ho fa amb un nom que serà la llavor del que som avui en dia: TOT BO i on comença a treballar la segona generació familiar amb el Josep Maria i la Mercè.

A Barcelona el TOT BO comença a créixer i arriba a un total de quatre botigues amb una filosofia molt clara: producte de proximitat, d’alta qualitat i servei al client.

L’any 1996 la nostra marca retorna als seus orígens inaugurant la icònica botiga de la rambla de Can Mora, 9. I ho fa amb la mateixa filosofia de passió per la qualitat i per la vocació de servei. És a Sant Cugat on el Josep Maria i la Mercè fan créixer i donen a conèixer el TOT BO, no només al barri, sinó a tota la ciutat. En aquesta etapa se suma també a l’empresa familiar el Marc. La tercera generació que segueix la tradició que engeguen els avis i continuen els pares fins als darrers anys de la seva jubilació i que des de ben petit viu molt de prop.

DOC_23102020165850

En el 2019 s’inaugura el TOT BO Valldoreix ubicat en la principal artèria de l’EMD, a la rambla de Mossèn Jacint Verdaguer, 15. L’objectiu és oferir als valldoreixencs i valldoreixenques aliments i productes frescos de primeríssima qualitat en el nostre concepte de botiga tradicional gurmet.

Durant tots aquests anys moltes coses han anat canviant al TOT BO, però n’hi ha una que es manté intacta des del primer dia: la passió per les coses ben fetes.

La filosofia TOT BO

Des de sempre TOT BO ha destacat per la qualitat dels productes que ven i pel servei que brinda als seus clients. Tot el que es ven a les nostres botigues està seleccionat i supervisat per nosaltres mateixos sota els més estrictes criteris de qualitat i de proximitat. Visitem diàriament Mercabarna per triar personalment cada fruita i verdura que pots veure al nostre establiment. No formen part de cap plataforma de majoristes. També destaca el nostre servei de proximitat, totalment personalitzat, primordial per a nosaltres. Escoltem als nostres clients per recomanar aquells productes que sabem que més els hi agradaran i els ensenyem les novetats que el TOT BO porta fins a Sant Cugat i Valldoreix.

A més, TOT BO disposa d’un acurat servei a domicili amb entrega el mateix dia de la compra i en l’horari que prefereixi cada client.

I és que a TOT BO, la qualitat i el servei és la nostra identitat.

Back to top of page